Haarverlenging

Wilt u een natuurlijke haarverlenging omdat u niet gezegend bent met een lange volle bos haar? Dan bent u bij Haar door Saskia van harte welkom om uw kapsel meer volume te geven. Wij zijn gespecialiseerd in haarverlenging en werken alleen met de beste producten die perfect passen bij uw eigen haar. Voor een nieuw en vol kapsel met natuurlijk haar kunt u dan ook langskomen bij Haar door Saskia.

Diverse mogelijkheden haarverlenging

Haarverlenging is op diverse manieren mogelijk en voor verschillende doeleinden in te zetten. Wilt u bijvoorbeeld uw haar meer volume geven of een verlenging van uw pony? Dan kunt u extensions laten zetten door onze gespecialiseerde kapsters. Dankzij haarverlenging kunt u ook eindelijk een lang en vol kapsel krijgen, ook als u van nature kort en dun haar heeft. Wij hebben haarverlenging voor ieder haartype, dus ook dat van u. Er zijn verschillende structuren en kleuren beschikbaar, dus is het ook mogelijk meer speelsheid te creëren in uw kapsel. We adviseren u graag over alle opties bij onze haarverlenging, zodat u naar buiten gaat met een coupe waar u zich goed bij voelt.

Natuurlijke haarverlenging

Voor een kwalitatieve haarverlenging is het van belang dat het aansluit op uw eigen haar. Daarom maken wij bij Haar door Saskia alleen maar gebruik van natuurlijke producten. We hebben dan ook natuurlijke hairextensions die we bij u kunnen zetten. We maken gebruik van Great Lengths, een voorloper als het gaat om extensies van kwaliteit en een natuurlijke methode. Deze vormen één geheel met uw eigen haar en zorgen voor een mooi en vol kapsel dat volledig aanvoelt als uw eigen haar. Dankzij het Multisonic systeem kunnen wij uw haarverlenging snel en veilig plaatsen, zonder dat uw haar of huid beschadigd wordt.

Haarverlenging bij Haar door Saskia

Naast een kapper is Haar door Saskia ook een haarwerkstudio, gericht op haarproblemen. Heeft u last van haaruitval of dunner wordend haar? Dan kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid onderzoek naar het probleem en verschillende oplossingen. Naast haarverlenging kunt u ook voor scalppigmentatie bij ons terecht om kalende plekken op te vullen. Zo houdt u een mooie volle look en blijft uw hoofdhuid gezond. Ook bij uitvallend haar door bijvoorbeeld chemotherapie kunt u bij ons terecht voor een pruik. Wij zorgen ervoor dat u met een positief gevoel en prachtige uitstraling onze kapsalon weer verlaat. Voor al uw haarproblemen kunt u bij ons langskomen, wij kijken samen met u wat de beste oplossing is en wat voor haarverlenging we kunnen toepassen.

Haarverlenging nodig?

Wilt u graag uw haar laten verlengen, omdat u niet langer tevreden bent met de lengte van uw huidige kapsel? Of wilt u graag dunner wordend haar of kale plekken opvullen? Kies dan voor haarverlenging van Haar door Saskia. Wij helpen u graag aan haarverlenging dat past bij uw natuurlijke haar dankzij onze kwaliteitsproducten. Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook online een afspraak maken bij een van onze specialisten.