Menu

Permanente Make-up

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Schaduwtechniek

Voor mensen die genoeg haar hebben, maar een beetje schaduw ter opvulling willen. Bij deze mensen maken we gebruik van schaduwtechnieken met behulp van een naaldmodule.

Hairstroke techniek

Om de wenkbrauw voller te laten lijken, worden er haartjes tussen de wenkbrauwen getekend. U heeft nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen maar de vorm zou geaccentueerd mogen worden, er ontbreken enkele haartjes. Door middel van de haartjestechniek worden -niet van echt te onderscheiden- haartjes in de huid aangebracht. Uw wenkbrauwen ogen weer vol en de vorm is perfect geaccentueerd. Heel natuurlijk!

Wenkbrauw in drie dimensionaal techniek

U heeft (nagenoeg) geen wenkbrauwen meer en u wilt weer volledige wenkbrauwen? Dit kan door middel van de haartjes techniek in combinatie met een schaduw techniek. Het resultaat oogt zeer natuurlijk en is daardoor ook geschikt voor een alopecia patiënt of na een chemo kuur.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat je er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Wij hebben de GGD vergunning voor hygiënisch en veilig permanente make-up behandelingen uitvoeren. Er wordt bij ons gewerkt volgens de door de GGD-gestelde kwaliteitseisen. Onze specialiste is volledig gediplomeerd en gecertificeerd.

U kunt bij uw huisarts een recept vragen voor de Emla verdovingscrème, deze neem je dan mee naar de salon.

De behandeling is v.a. 295 euro dit is inclusief de 2de behandeling na 6 weken.

Voor meer info neemt u telefonisch contact met ons op.

Permanente make-up voor chemotherapie.

Het is soms handig om een wenkbrauw te hebben staan, als de wenkbrauwharen uit gaan vallen tijdens de chemo therapie. Dit kan nog plaatsvinden, twee weken voordat the chemokuur start. De behandeling bestaat uit twee sessies, de tweede sessie zal plaats vinden na de laatste chemotherapie. Ga naar de Chemotherapie pagina.