Menu

Hairextensions Helmond

Wilt u graag hairextensions laten zetten in Helmond? Haar door Saskia is een gespecialiseerde kapsalon in haarverlenging. Zo kunnen we u helpen aan een verlenging die aanvoelt als uw eigen haar. De mogelijkheden met onze hairextensions zijn groot en divers. Voor het laten zetten van kwalitatieve hairextensions kunt u altijd bij Haar door Saskia in Helmond terecht.

Waarom hairextensions in Helmond?

U kunt op diverse manieren genieten van hairextensions. Zo is het mogelijk om voor meer volume te kiezen en een vollere look te creëren of juist te kiezen voor extensions voor haarverlenging. U kunt ook kiezen voor verschillende kleurmogelijkheden, om uw kapsel wat meer speelsheid te geven. Bij Haar door Saskia in Helmond gebruiken we hairextensions ook voor andere doeleinden. Zo kan het zijn dat u kalende plekken wilt verbergen, dunner wordend haar wilt opvullen of haaruitval wilt opvangen. Uiteraard zijn er diverse combinaties mogelijk. U bent bij Haar door Saskia van harte welkom om hairextensions te laten zetten, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Kwaliteit hairextensions in Helmond

Wij werken in onze kapsalon in Helmond met hairextensions van Great Lengths. Deze natuurlijke extensies zijn in vele kleuren beschikbaar en passen dan ook in ieder kapsel. We hebben zelfs de beschikking over verschillende haartypen, zoals krullend haar. De aanhechtingen komen in verschillende vormen en diktes, waardoor het plat aanvoelt als u met uw handen door uw haar gaat. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van uw hoofdhuid bij het plaatsen van uw hairextensions. De bindingen zijn dan ook beschermend voor uw eigen hoofdhuid en beschadigen niet. Voor kwalitatieve hairextensions komt u dan ook naar Haar door Saskia in Helmond.

Aanvullende producten hairextensions in Helmond

U kunt bij Haar door Saskia in Helmond ook advies ontvangen over het verzorgen van uw hairextensions. Wij hebben diverse kwaliteitsproducten die hier aan bij kunnen dragen. We maken hierbij vooral gebruik van natuurlijke middelen die uw hoofdhuid en haar tot in de puntjes verzorgen, zoals natuurlijk haargroeimiddel. We kijken hierbij uiteraard wat voor u past. Naast de hairextensions kunnen we in onze haarwerkstudio in Helmond ook nog op andere manieren bijdragen aan een mooi vol kapsel. We kunnen bijvoorbeeld scalppigmentatie toepassen om kale plekken te bedekken. Natuurlijk kunt u na het zetten van de hairextensions ook nog langskomen bij onze kapper om uw kapsel optimaal in model te krijgen.

Hairextensions laten zetten in Helmond

Wilt u graag hairextensions laten zetten om uw kapsel te veranderen of meer volume te geven? Haar door Saskia uit Helmond helpt u graag met het zetten van de hairextensions. Wij zorgen voor een mooie volle coupe en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over onze hairextensions? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Het is ook mogelijk om online gelijk een afspraak te maken.