Menu

Extensions bij Haar door Saskia

Het is mogelijk dat u niet altijd even blij bent met uw natuurlijke haardos. Misschien wilt u graag langer of meer haar dan u nu hebt. Dan kunt u bij Haar door Saskia terecht voor kwalitatieve en verzorgde extensions. Wij werken alleen met de beste producten om u het kapsel te geven waar u iedere dag weer blij mee bent.

Mogelijkheden extensions

Dankzij onze extensions kunnen wij u op verschillende manieren helpen. We kunnen uw haar verlengen zodat u de gewenste lengte krijgt. Daarnaast is het ook mogelijk om haar te plaatsen om het meer volume te geven, zodat u een vollere bos krijgt. U kunt bij ons ook uw kapsel snel laten veranderen door middel van extensions, bijvoorbeeld door uw pony te verlengen. Tenslotte kunnen we vervelende dunne plaatsen of zelfs kale plekken opvullen door op de juiste plekken haar te plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze te combineren. Onze extensions kunnen u op verschillende manieren helpen om een mooi kapsel te creëren.

Extensions bij Haar door Saskia

Unieke methode van Great Lengths

Wij maken in onze kapsalon gebruik van Great Lengths, die u kunt beschouwen en behandelen als uw eigen haar. Dit komt doordat we uw haarverlenging uitvoeren met de ultrasoon techniek van Multisonic. Hiermee kunnen we 5 extensions tegelijkertijd zetten in één beweging. Bovendien kunnen we met deze techniek platte en onzichtbare verbindingen plaatsen, die in verschillende vormen en diktes verkrijgbaar zijn. Zo voelt het plat op uw haar en kunt u makkelijk met uw handen door uw haar heen. Dit zorgt er bovendien voor dat u geen beschadigingen krijgt aan uw eigen haar of huid. Great Lengths zijn zowel voor vrouwen als mannen te gebruiken.

Divers aanbod Great Lengths

De extensions van Great Lengths zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en structuren. Het is immers belangrijk dat de extensions aansluiten op uw eigen haar. Zo hebben we ook extensions beschikbaar voor krul haar. U kunt bij ons highlights nemen in diverse kleuren, zoals lichte pastel of donkere jewel haarextensions. Wanneer u naar een festival gaat kunt u ook funny kleuren laten aanbrengen om uw kapsel een extra speciaal tintje te geven. Met slechts 25 extensies in felle, trendy kleuren krijgt u al een mooi effect. Met extensions van Great Lengths is dan ook van alles mogelijk.

Vergoed door verzekeraar

Het laten zetten van extensions kan dus goed zijn om een bepaald haarprobleem op te lossen. Hierdoor is het mogelijk dat de extensions deels vergoed worden. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en u heeft wel een verwijzing nodig van een arts. Het moet dan ook om een haarprobleem gaan en niet alleen vanwege het esthetische aspect.

Extensions laten zetten?

Wilt u graag extensions laten zetten om uw haar te verlengen of meer volume te geven? Laat u dan helpen door Haar door Saskia. Kom langs in onze kapsalon in Helmond of maak online een afspraak. Voor vragen over het laten zetten van extensions kuntu natuurlijk altijd contact met ons opnemen.