Menu

Gecertificeerde scalppigmentatie

Ondervindt u problemen met kalende plekken op het hoofd, een dunner wordende kruin of inhammen op de slapen? Dan is scalppigmentatie de oplossing voor u, waarbij we kleine pigmenten op uw hoofdhuid tatoeëren. Dit alles wordt gedaan door een gecertificeerde pigmentiste, die precies weet hoe we uw haarbos weer voller kunnen krijgen. Scalppigmentatie laat u dan ook uitvoeren bij Haar door Saskia.

Gecertificeerd en gespecialiseerd dermaconsulente

Onze pigmentiste is opgeleid door de ontwikkelaar van de scalppigmentatietechniek, Alec Kurz. De speciale Micro Haar Pigmentatie (MHP) wordt wereldwijd toegepast. Daarnaast is Haar door Saskia een gecertificeerde haarwerkstudio met een vergunning van de GGD. Wij gebruiken bovendien door de GGD goedgekeurde pigmenten voor uw behandeling. Bij Haar door Saskia bent u in goede handen. Onze pigmentiste is tevens dermaconsulente waarbij ze opgeleid is om de huid te lezen. Zo onderzoekt ze bij de scalppigmentatie ook het huidtype, de doorbloeding en het herstelmechanisme van de huid. Zo zorgen we er bij Haar door Saskia voor dat u de optimale behandeling krijgt.

Voordelen scalppigmentatie

De techniek die bij scalppigmentatie wordt toegepast zorgt ervoor dat kale plekken op uw hoofdhuid minder zichtbaar worden. Er worden als het ware haarstoppels op uw hoofdhuid getatoeëerd. Daarmee worden kale plekken verborgen. Scalppigmentatie is bovendien in te zetten bij volledige kaalheid. Zo krijgt u toch stoppels. We leggen u graag uit hoe we u het beste kunnen helpen tijdens een intakegesprek.

Aanpak overige haarproblemen

Naast de gecertificeerde scalppigmentatie kunt u bij Haar door Saskia voor diverse haarproblemen terecht. Onze gekwalificeerde dermaconsulente onderzoekt diverse haarproblemen, zoals alopecia, haaruitval, afwijkende haargroei en diverse huidproblemen zoals psoriasis en soborroïs eczeem. Zo proberen we iedereen een volle bos haar te geven op een gezonde hoofdhuid. Hiervoor kunnen we een haarwortelanalyse uitvoeren waarna we een behandelplan opstellen. Dit kan bestaan uit een massage, medische behandeling of het gebruik van diverse natuurlijke haarmiddelen, die u allemaal bij Haar door Saskia kan verkrijgen.

Hulp van een gecertificeerde haarwerkstudio?

Wilt u graag een oplossing voor uw haarprobleem, bijvoorbeeld door het toepassen van scalppigmentatie? Dan biedt Haar door Saskia met alle ervaring en kwalificaties u de oplossing. Wij kijken graag waar het probleem zit en hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Uiteraard gaan we tijdens het intakegesprek ook in op uw wensen. Maak snel een afspraak of neem contact op voor meer informatie, dan helpen we je zo snel mogelijk in onze haarwerkstudio.