Menu

Gloednieuwe pruiken bij Haar door Saskia

Heeft u last van haaruitval? Of bent u niet tevreden met uw eigen haar? Haar door Saskia heeft het assortiment aangevuld met gloednieuwe pruiken! Deze haarwerken bestaan voor de helft uit echt haar en voor de andere uit hittebestendige vezels. Wij leggen u graag alles uit over onze nieuwe aanwinsten.

Pruiken op maat

Gloednieuwe pruiken

Heeft u interesse in een nieuwe pruik? De eerste stap is dan het nauwkeurig bespreken van al uw wensen. Een pruik bij Haar door Saskia kan namelijk geheel op uw wensen worden afgestemd en geheel op maat worden gemaakt. Denk aan haarlengtes, -soorten, -dikte, -kleur en krulsterkte. Als uw wensen zijn vastgesteld wordt uw pruik door ons besteld en eventueel een mal gemaakt. Aangezien perfectie tijd kost, kan het enkele weken duren voordat de pruik binnen is. Dan kunt u vervolgens langskomen en knippen wij de pruik in model, tot hij perfect bij u past.

Rolls Royce onder de haarwerken

Onze pruiken bestaan uit het mooiste wat West-Europa te bieden heeft. Deze pruiken worden Virgin haar genoemd. Dat betekent dat het puur natuur is. Het haar is dus afkomstig van mensen met dezelfde haarstructuur als wij. Dan bent u verzekerd van een kapsel dat precies bij u past. Het haar is onbewerkt, niet gekleurd en niet gepermanent. De haren zijn nog voorzien van de haarschubben en het is onbewerkt door mensen gedoneerd. Wij zoeken samen met u het haar uit, voordat het verwerkt wordt. Dit wordt dan opgestuurd naar de fabriek om het haarstuk of de pruik te laten maken. Door de mix van echt haar en hittebestendige vezels kunt u uw haren föhnen, krullen of veranderen van model. De hittebestendige vezel zorgt ervoor dat de kleur langer mooi blijft en het haar goed in model blijft zitten. Haar door Saskia kan haarstukken voor u op maat maken, maar heeft ook kant-en-klaar leverbare pruiken en haarstukken. Deze stukken zijn werkelijk de Rolls Royce onder de haarwerken. Het haar swingt, beweegt en krult zoals u het gewend bent van uw eigen haar.

De mooiste haarstukken en pruiken

Heeft u van zichzelf een heerlijke bos dansende krullen? Dan laat Haar door Saskia haar komen dat precies gelijk is aan het uwe. Als uw perfecte haarstuk eenmaal is gekozen, wordt het verwerkt in uw haar. Het aangebrachte haarstuk wordt een onderdeel van uw eigen haren. Haar door Saskia heeft voor iedereen een pruik. Bent u in het bezit van een basisverzekering? Dan bent u hiervoor verzekerd. Wij regelen voor u alles met de verzekering. U hoeft hier helemaal niets voor te doen.

Verkrijgbaar in haarstukken

Voor sommige mensen zijn hele pruiken niet nodig. Heeft u misschien last van een dunne hoofdhuid en zoekt u naar een manier om dit te camoufleren? Misschien heeft u een kaal plekje dat u wilt bedekken of mist u een stuk pony haar? Het kleinste haarstukje kunnen wij al voor u maken. Onze nieuwe pruiken zijn ook verkrijgbaar in haarstukken. Op deze manier kunt u, op de plekken waar het nodig is, uw hoofdhuid bedekken en weer genieten van een prachtige volle haardos.

Een pruik bij Haar door Saskia

Bent u op zoek naar een pruik, haarstuk of camouflage van een plekje die al uw haarwensen laat uitkomen? Haar door Saskia helpt u graag bij het realiseren van de perfecte oplossing voor u! Heeft u vragen over de perfecte pruik of een haarstuk voor u? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij u graag verder.