Menu

Haar verven met PPD-vrije kleuring

U verft al jaren uw haar, maar ineens krijgt u last van rode bultjes, een jeukerig of zelfs een branderig gevoel. De volgende keer dat u naar de kapper gaat heeft u precies hetzelfde. De kans is groot dat uw huid in aanraking is gekomen met p-phenylenediamine, afgekort PPD genoemd. PPD zit in alle chemische verven, dus de kans is groot dat u allergisch geworden bent voor haarverf. Om een reactie te voorkomen moet u de aanraking met deze en aanverwante stoffen vermijden. Wat nu? Bij Haar door Saskia kunt u uw haar professioneel laten kleuren op een alternatieve wijze.

Plantaardige en synthetische kleuring

Haar door Saskia heeft plantaardige- en synthetische haarverven die volledig vrij zijn van PPD. We hebben een plantaardige, biologische variant waarbij de kleurstoffen uitsluitend uit de natuur wordt gehaald. Denk aan onderdelen van bloemen, bomen, tarwe, hazelnoot en planten. Deze stoffen worden gedroogd, fijngemaald tot poeder en vermengd met water.

Daarnaast hebben wij synthetische haarverf. Deze haarverf is hetzelfde als de plantaardige variant, alleen wordt deze verf in een fabriek gemaakt die allerlei kleuren kan maken en vermengen. Hierdoor ontstaan trendy haarkleuren. De plantaardige- en synthetische haarverven bevatten geen chemie. Hierdoor kunnen we met deze verf het haar niet lichter kleuren, maar de eigen haarkleur wel verlevendigen. De verf is niet grijs dekkend maar we kunnen wel een coupsoleil creëren. Hierdoor zijn plantaardige- en synthetische haarverf dé oplossing voor iedereen met een PPD-allergie, die de eigen haarkleur op een natuurlijke manier wil verlevendigen zonder de nadelige effecten. In onze salon geven we u hier graag persoonlijk advies over.

Haar door Saskia is uw specialist

Voor alle haartypen en haarwensen heeft Haar door Saskia de juiste kennis en producten in huis. Met jarenlange ervaring in knippen en natuurgeneeskunde kunnen mensen met uiteenlopende wensen en problemen, zoals haarverlies, een behandeling bij een chemokuur, een PPD-allergie of een uitstekende knipbeurt, met een gerust hart terecht bij Haar door Saskia. Ook een juist advies voor een passende behandeling vinden wij erg belangrijk. Heeft u daarom vragen of wilt u informatie over een behandeling? Neem dan gerust contact op, of maak een afspraak. Wij staan voor u klaar!