Menu

Haarstoppel tattoo

Wanneer u problemen heeft met dunner wordend haar of kale plekken kunnen we u bij Haar door Saskia met de huidige technieken uitstekend helpen. Door het tatoeëren van haarstoppels krijgt uw hoofdhuid weer een volle look en verdwijnt de kaalheid naar de achtergrond. Haar door Saskia is gecertificeerd in deze haarstoppel tattoos, wat ook wel scalppigmentatie wordt genoemd.

Haarstoppels creëren

Kale plekken of steeds dunner wordend haar kunnen een flinke deuk in uw zelfvertrouwen creëren. Daarom zijn we er bij Haar door Saskia van overtuigd dat we u kunnen helpen door deze plekken op te vullen. De scalppigmentatie bestaat uit het creëren van haarstoppels op de hoofdhuid met een nieuwe tatoeage techniek. Hierbij worden kleine puntjes op de hoofdhuid gezet die kale plekken opvullen of complete kaalheid laten verdwijnen door de suggestie te wekken dat er stoppels zitten. Dit gebeurt allemaal met speciale pigmenten die geschikt zijn voor de hoofdhuid.

Werkwijze

Wanneer u de haarstoppel tattoos wenst starten wij eerst met een testpigmentatie. Hierbij bespreken we uw specifieke wensen, geven we een korte uitleg en maken we ook foto’s van de huidige situatie. Bij de testpigmentatie tatoeëren we ook altijd een testgebied waarbij we kijken welke pigmentatie het meest geschikt is voor u. Hierbij kijken we naar de gevoeligheid van de huid, de pigmenten en de keuze van de naalden. We stellen een behandelplan op en na twee tot drie weken komt u terug voor de voortzetting van de behandeling en zullen we de haarstoppels tatoeëren.

Verschillende mogelijkheden met haarstoppel tattoos

Het inzetten van haarstoppel tattoos kan in verschillende situaties uitkomst bieden. Zoals gezegd is het bij dunner wordend haar of volledige kaalheid een middel om plekken op te vullen. Zo kunnen inhammen of een dunnere kruin uitstekend worden hersteld met de scalppigmentatie. Ook bij dames die het haar vaak strak naar achter dragen en bij afro-haar of vlechten kan er kaalheid ontstaan bij de slapen. Hier is het tatoeëren van stoppels zeker geschikt voor. De mogelijkheden zijn zeer ruim en we helpen u graag aan de juiste behandeling.

Interesse in haarstoppels laten tatoeëren?

Wilt u graag af van kalende plekken op uw hoofd zonder dat u ieder jaar weer behandeld moet worden? Dankzij het tatoeëren van de haarstoppels met onze scalppigmentatie krijgt u bij Haar door Saskia weer een vollere bos haar die jarenlang blijft zitten. Kom vooral eens langs in onze haarwerkstudio voor een intakegesprek, dan bekijken we hoe we u kunnen helpen. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.