Haaruitval na uw chemotherapie

Het verliezen van haren na chemotherapie is voor geen enkele vrouw makkelijk. Wij hopen het proces van het terug groeien van uw haren zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Bij Haar door Saskia beschikken wij over verschillende mogelijkheden om u te helpen! Wij leggen het graag aan u uit.

Van haarverlies tot een volle haardos

Haaruitval na uw chemotherapie

Van het verliezen van uw haren tot het herstel van uw eigen haar. Haar door Saskia staat u bij gedurende het hele proces. Wilt u zich liever zo goed mogelijk hierop voorbereiden? Begin dan met een kennismakingsafspraak bij ons in de zaak. Wij nemen dan alle mogelijkheden van uw nieuwe pruik met u door. Wanneer uw specifieke wensen voor ons duidelijk zijn gaan wij passen uit onze voorraad of gaan we een nieuwe pruik voor u bestellen. Wanneer deze eenmaal binnen is kunt u hem komen passen om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Als het moment eenmaal is aangebroken waarop u uw haren aan het verliezen bent, ligt uw pruik bij ons klaar voor gebruik. Wij knippen de pruik naar het door u gewenste model en bieden elke maand kosteloos een hoofdhuidbehandeling, met een heerlijke massage inbegrepen.

Haar door Saskia staat voor u klaar

Twee weken na het plaatsen van uw haarwerk komt u bij ons terug en bespreken wij de gang van zaken. Bent u tevreden over het model? Is alles naar wens? Om u toch nog even te verwennen geven wij u graag een hoofdhuidbehandeling mét massage. Begint na enkele tijd uw eigen haar weer te groeien, dan staan wij natuurlijk ook geheel voor u klaar. Naast pruiken hebben wij ook een breed assortiment mutsjes en sjaaltjes. Dit is het perfecte alternatief als u even geen pruik wilt dragen. Kiest u ervoor om helemaal geen pruik te dragen? Ook dan staan wij voor u klaar bij het kiezen van een alternatief.

Zelfverzekerd over straat

Er is natuurlijks niets zo belangrijk dan dat u uiteindelijk weer vol zelfvertrouwen over straat kunt. Wij kunnen u daarbij helpen op verschillende manieren. Haar door Saskia biedt haarwerken in iedere prijsklasse. U kunt bij ons pruiken of haarwerken geheel naar uw wens samenstellen. Denk aan haarlengtes, soorten, dikte, kleur en krulsterkte. Bij elke pruik die u bij ons koopt krijgt u een verzorgingsset met daarin een shampoo, balsem, conditioneerspray en een borstel om uw pruik mooi te houden.

Omgaan met uw haaruitval na chemotherapie?

Heeft u vragen over het omgaan met haaruitval na chemotherapie? Of wilt u meer weten over het creëren van uw perfecte pruik? Haar door Saskia staat voor u klaar. Maakt u misschien gebruik van de ijscap? Dan kan Haar door Saskia uw haren verzorgen, verstevigen of kleuren met een plantaardig product. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.