Haaruitval tegengaan?

Iedereen verliest circa 100 haren per dag. Dit is heel normaal. Er is pas sprake van werkelijke haaruitval als u hier overheen gaat. Denkt u last te hebben van haaruitval en zoekt u naar een oplossing? Of heeft u een andere haaraandoening waar u meer informatie over zou willen? Haar door Saskia biedt verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van uw hoofdhuid en het verhelpen van haarproblemen.

Dermaconsulente

Haar door Saskia kan u helpen bij diverse gevallen, zoals afwijkende haargroei, haaruitval (alopecia soorten), en diverse huidproblemen, zoals psoriasis en soborroïs eczeem. Met deze problemen kunt u terecht bij onze dermaconsulente: Saskia Vogels. Saskia is één van de weinige gediplomeerde dermaconsulenten in Nederland. Een dermaconsulente specialiseert zich in onderzoek naar de oorzaak en de aanpak van haaraandoeningen. Vanuit een kappersperspectief zijn er behandelingen bedacht in samenwerking met artsen en geneesdeskundige.

Wat u kunt doen tegen haaruitval?

De conditie van de hoofdhuid en de haarwortels is cruciaal als u last heeft van haaruitval. Er lopen verschillende bloedvaten door het hoofd. Regelmatig masseren is daarvoor zeer belangrijk, wegens het beperkt aantal bloedvaten in uw hoofdhuid. Door te masseren op de juiste drukpunten van uw schedel stimuleert u een gezonde stroming van het bloed en lymfe in uw hoofdhuid. Wij adviseren u uw hoofdhuid dagelijks te masseren. Dit valt bijvoorbeeld goed te combineren met het wassen van uw haren. U kunt uw hoofdhuid het beste masseren in de volgende volgorde: voorhoofd, slapen, achter de oren, de kruin en dan vervolgens het achterhoofd. Voor een eventuele intensievere massage met speciale etherische oliën of lotions kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Hoofdhuid- en haarwortel analyse

Veel problemen aan de hoofdhuid ontstaan als deze niet langer goed functioneert. Dit kan komen door gebrek aan ontspanning, water of de juiste voeding. Een gezonde hoofdhuid daarentegen is te herkennen aan een zachtroze kleur, gebrek aan schilfertjes en soepel voelend. Benieuwd naar de status van uw hoofdhuid en haarwortel? Maak dan snel een afspraak!

De meest voorkomende oorzaken van haaruitval

Wist u dat haaruitval vaak het resultaat is van een slechte levensstijl? Stress, slechte voeding en te weinig water drinken zijn slechts enkele van de boosdoeners. Een tekort aan mineralen en vitaminen zijn ook vaak de schuldigen. Ons lichaam houdt door middel van urine en transpiratie de zuren en basen in ons lichaam in balans. Als het zuur ons lichaam niet kan verlaten hoopt het zich op. Het uitscheiden van overtollige zuren via de huid kan resulteren in huid- en ook haarproblemen. Met behulp van slechts een druppeltje bloed doet het team van Haar door Saskia uitgebreid onderzoek om de problemen die u heeft ondervonden vast te stellen. Vervolgens behandelen wij met producten van HairReset al uw hoofdhuid- en haarproblemen.

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Haar door Saskia is GGD-gecertificeerd. Dit houdt in dat sommige van onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Dit geldt enkel indien u in het bezit bent van een verwijsbrief van uw specialist. Deze behandelingen vallen dan onder natuurgeneeskunde of alternatieve geneeswijze. Met een verwijsbrief van uw specialist vallen de volgende behandelingen onder uw basisvergoeding en eventuele aanvullende verzekering: haar opvullen, haar verlengen, haar volume en haarwerken /pruiken. Houd echter wel rekening met uw eigen risico!

Haar door Saskia helpt u graag verder!

Zoals u kunt lezen zijn er voldoende mogelijkheden voor ons om u verder te helpen. Heeft u vragen of eventuele opmerkingen. Neem altijd gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.