Menu

V-part haarstukken

Vaak is de aanschaf van een haarwerk een emotionele gebeurtenis, maar de aanschaf van een V-part haarstuk is dat zeker niet. De V-part is een haarstuk waar de V-vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden. Hierdoor blijft de V-vorm avan het eigen haar zichtbaar en ziet niemand dat u een haarstuk draagt. Zo kunt u in een handomdraai meer volume en lengte aan het haar geven. De in Amerika zo razend populaire V-part is overgewaaid naar Nederland en ook naar Haar door Saskia. In onze salon creëren we binnen 1 minuut een volle bos haar waarmee u de look creëert als die van Beyonce. Benieuwd hoe dit werkt?

Uitleg V-part en V-part Plus haarstuk

De V-part is een haarstuk welke in een handomdraai extra volume vanaf de aanzet tot in de punt van het haar creëert. Bij een V-part haarstuk is de V-vorm uit de voorkant weggesneden, zodat de V-vorm van het eigen haar zichtbaar blijft. Door het eigen haar tot in detail te laten aansluiten op het haarstuk, wordt de haargrens onzichtbaar gemaakt en ziet niemand dat u een haarstuk draagt. De V-part Plus werkt precies hetzelfde, alleen is deze ontwikkeld voor twee keer zoveel volume en extra lengte ten opzichte van de gewone V-part. Voor meer volume én een haarverlenging is de V-part Plus de ideale oplossing!

Waarom zijn de V-part haarstukken zo populair? V-part haarstuk

Een haarwerk aanschaffen is vaak een emotionele gebeurtenis, zou u denken! De V-part haarstukken zijn voor iedere vrouw die houden van meer volume en lengte, maar die dit van nature niet hebben. Veel vrouwen missen boven op hun hoofd volume, wat vaak lastig gecreëerd kan worden met alleen de traditionele hairextensions of andere haarverlengingssystemen. Door de V-part haarstukken te gebruiken en deze optioneel te combineren met één van de andere haarverlengingssystemen, kan een look worden gecreëerd als die van Beyonce of ieder ander icoon.

Of u nu meer lengte wilt hebben, extra volume wilt creëren of dunne plekken wilt verbergen, de V-part en V-part Plus haarstukken zijn voor jong en oud geschikt. Door jongeren wordt het inmiddels veelvuldig gebruikt om goed voor de dag te komen op festivals en andere feesten, terwijl ouderen de haarstukken vaak inzetten om dunner wordend haar te verbergen.

Niemand ziet dat u een haarstuk draagt

Onze V-part haarstukken zijn gemaakt Virgin Hair, Europees haar dat niet van echt haar te onderscheiden is. Bij de haarstukken blijft de eigen haargrens zichtbaar en niet die van het haarstuk. Door het eigen haar tot in detail te laten aansluiten op het haarstuk, creëren we in een handomdraai een 100% natuurlijk resultaat, waarbij werkelijk niemand ziet dat u een haarstuk draagt. Of u deze zomer nu uw haar los draagt of het wilt opsteken, met de V-part haarstukken creëert u zelf keer op keer eenvoudig de look die bij u past. Bijkomende voordelen zijn dat de haarstukken veel eenvoudiger te plaatsen zijn dan clip-in-extensions en dat ze onschadelijk zijn voor het eigen haar.

Mogelijkheden V-part haarstuk

Bij Haar door Saskia krijgt u een V-part haarstuk geheel op maat. Dat betekent dat de haarlengte, kleur, dichtheid en hoeveelheid aan te passen zijn op iedere persoonlijke voorkeur. Zo kunt u kiezen voor een V-part met een roots (uitgroei) kleur, highlights, mix-kleuren of alles samen. Bijvoorbeeld een V-part met twee verschillende gemixte kleuren blond met een uitgroei kleur en met highlights. Met V-part haarstukken kunt u elke dag genieten van een prachtig kapsel vol volume en lengte.

Uw V-part haarstukken bij Haar door Saskia

De V-part geeft volume boven, achter en aan de zijkant van het hoofd en tot in de punt van het haar. De V-part Plus geeft hetzelfde effect, maar dan nog met een gehele haarverlenging erbij in verwerkt. Wilt u overal, waar dan ook, goed voor de dag komen en iedere dag weer kunnen genieten van het mooiste haar met de mooiste natuurlijke uitstraling? Kom dan langs in onze salon of neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden met V-part haarstukken.