Menu

Haarstukken

Haar door Saskia houdt zich bezig met haarvermeerdering in de breedste zin van het woord. Eén van de specialisaties van Haar door Saskia zijn haarwerken die totaal onzichtbaar zijn. Voor de dames die snel en eenvoudig een volle bos haar willen of als aanvulling op het eigen haar omdat de natuur soms een beetje tegen zit. De haarwerken van Haar door Saskia onderscheiden zich door de hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Onze haarwerken zijn gemaakt van de beste kwaliteit haar. 

Welk haarwerk en/of kleur past bij jou?

Koop je een haarwerk van Haar door Saskia dan heb je niet alleen een haarwerk van top kwaliteit maar ook een haarwerk dat perfect bij jou past. Wij hebben namelijk meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van haarvermeerdering en kunnen jou altijd een passend advies geven.

Haar door Saskia heeft een groot assortiment haarwerken. Nergens vind je meer keuze in kleur dan bij Haar door Saskia. Omdat onze haarwerken in zoveel verschillende kleuren leverbaar zijn, hoeven de haarwerken niet meer na aankoop te worden geverfd. Doordat het niet hoeft te worden geverfd, blijft de kwaliteit van het haarstuk zo lang mogelijk gewaarborgd. Andere aanbieders hebben een beperkte kleurkeuze waardoor men genoodzaakt is het haarwerk te laten verven. De haarstukken van Haar door Saskia zijn snel leverbaar. Ook hebben wij de mogelijkheid voor maatwerk. 

Wij begrijpen dat het lastig is om een passend haarwerk en/of kleur te kiezen. Wij helpen jou graag hierbij. 

Haarstukken van Haar door Saskia – Kwaliteit voor een scherpe prijs!


Haar door Saskia heeft slechts 1 doel en dat is de beste kwaliteit haarwerken tegen een betaalbare prijs. Omdat wij de haarstukken rechtstreeks laten in knopen in het atelier hebben wij de volledige controle over de kwaliteit en prijs. Onze haarwerken zijn gemaakt van 100% Indian Cute Hair. Het haar is Remy en zal niet gaan klitten en knopen. 100% Indian Hair past qua structuur het beste bij ons Europees haar omdat het het dunste haar is wat verkrijgbaar is buiten het onbetaalbare Europees haar om. Deze valt mooi en natuurlijker in het eigen haar. 
Let op veelal worden er haarwerken en pruiken gemaakt van synthetisch, Chinees of verzameld Indian Hair. Dit gaat altijd ten koste van de kwaliteit en zullen wij om deze redenen dan ook nooit verwerken in onze haarwerken.

 In een aantal stappen helpen wij jou bij het kiezen van het perfecte haarwerk

 Bij je keuze let je op de volgende aspecten:

  1. Het model
  2. De lengte
  3. De kleur
  4. Het gebruik
  5. De juiste maat

De keuzes die je maakt zijn persoonlijk, maar Haar door Saskia kan je hierin adviseren.
Bel ons, mail ons of kom langs in de salon. 

Haarstukken

Haarstukken zijn letterlijk stukken haar die je plaatst als aanvulling op je eigen haar. Het aanbrengen en verwijderen is éénvoudig en kun je zelf binnen 1 minuut. Het kiezen van een haarstuk kan de eerste keer lastig zijn.
Onze haarstukken zijn handgeknoopt van 100% echt cute Hair. Dit is Indian haar wat afkomstig is van 1 persoon. Haarstukken worden veel medisch gebruikt maar uiteraard nog meer voor fashion. Onze grootste doelgroep is de modebewuste vrouw die snel en eenvoudig een prachtige bos haar wil, van aanzet tot in de punt.

Haar door Saskia kan je hierbij helpen. Je bent van harte welkom in onze salon.

V-Part
Het V-part haarstuk heeft een uitgesneden V waardoor een deel van je eigen haar over het haarstuk valt. Het V part geeft daarom een natuurlijke haardracht. 

Het B-part

Wil je het volume aan de achterzijde van je hoofd vergroten, dan is de B-part een goede keuze. Je krijgt aanzienlijk meer volume!

Het C-part

Voor extra volume bovenop kies je de C-part. Heb je twijfels? Kom dan langs in de salon. We helpen je graag!

Pruiken

Met een haarwerk van Haar door Saskia heb je razendsnel een prachtig kapsel gecreëerd. Voorheen werd een pruik met name vanwege medische redenen gebruikt door mensen. Tegenwoordig is het dragen van een pruik bij het grotere publiek normaler geworden en dat komt ook de door de reallifesoap The Kardashians (met name Kylie Jenner). Met een pruik ben je niet meer gebonden aan een haarkleur of lengte. Je kunt immer eindeloos variëren met pruiken. Ben je brunette en je wil graag blond zijn, maar je wil niet dat je haar door kleuren beschadigd wordt? Dan is een pruik de ideale oplossing! Wil je naar een festival met blauw of paars lang haar? Dan zet je simpelweg een pruik op en als je thuis komt ziet niemand er iets van. 

Omdat onze haarwerken zijn gemaakt van Europees haar is alles mogelijk met het haarwerk. Door de hoge kwaliteit zijn vrijwel alle kleuren en lengtes mogelijk bij Haar door Saskia. Neem contact op voor meer informatie. 

 Als je voor een pruik kiest dan kun je kiezen uit een Full Lace Wig of een V-Wig.

 Een Full Lace Wig is een volledige pruik welke tot aan je haaraanzet wordt geplaatst. De Full Lace Wigs hebben altijd “baby” haartjes aan de voorkant. Wij hebben hiervoor gekozen omdat dit het meest natuurlijk oogt. Als je namelijk kijkt naar je eigen haargrens dan zie je deze baby” haartjes ook. 

Een V-Wig is een pruik waarbij de V-vorm uit de voorkant van de pruik is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V-vorm. Gelijk aan het uitgesneden deel van de pruik. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Door deze unieke afdeling ziet niemand dat je een pruik draagt. Een V-Wig oogt zo nog natuurlijker doordat je eigen haargrens zichtbaar is en niet die van een pruik. 

Het gebruik van je haarstuk

Al onze haarstukken zijn gemaakt van 100% Indian Cute Hair. Dit is natuurlijk haar en niet synthetisch. Dit betekent dat je het haarstuk net zo kunt dragen/stylen/verven als je eigen haar.

 Je kunt het haar stylen en knippen zoals je wilt

 In slechts 1 minuut plaats je het haarstuk vast met 4 clips

 Je kunt het haarstuk laten verven

 Je kunt je haar opsteken

 Haarstuk is gemaakt van het beste haar 

 Je krijgt van ons 6 maanden garantie als je het haarstuk wast met de door ons geadviseerde haarverzorgingsproducten. Wij weten dan zeker dat het haarstuk in topconditie blijft! 

De juiste maat


Haarverlies door alopecia of andere medische aandoeningen komen helaas regelmatig voor. Vaak is de aanschaf van een haarwerk een emotionele gebeurtenis. Wil je zeker zijn van de juiste maat, kom dan langs in de salon. Ook als je alleen maar advies wilt ben je meer dan welkom. En als het nodig is, komen wij zelfs bij je langs. Dit kan aan huis of in het ziekenhuis. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij je op je gemak voelt. Wij hebben meerdere haarwerken/haarstukken in diverse kleuren op voorraad. Confectie haarwerken/haarstukken zijn binnen twee werkdagen leverbaar. Wil jij liever een speciaal voor jou op maat gemaakte haarstuk? Dat kan! Maathaarwerk heeft een levertijd van 10 tot 12 weken.

We helpen je niet alleen bij het kiezen en bevestigen van een pruik of haarwerk, maar ook bij het onderhouden en reinigen ervan, zodat je zo lang mogelijk van het haarwerk kunt genieten. 

Onze levertijd

 Haarstukken van het merk Haar door Saskia: 1 tot 2 werkdagen.

 Maatwerk haarstukken Haar door Saskia: 10 tot 12 weken.

Alleen de beste kwaliteit!

Voor de haarstukken van Haar door Saskia gebruiken we alleen de beste kwaliteit haar. Dit type haar is bekend onder de naam Remi (of Remy). Bij Remi haar liggen de haarschubben altijd in dezelfde richting. Remi haar komt doorgaans uit India. Omdat de kwaliteit hoog is is een chemische nabehandeling niet nodig. Wel wordt het haar ontkleurd en vervolgens weer op de gewenst kleur gebracht. Remi haar staat voor kwaliteit, maar kwaliteit is niet altijd gegarandeerd.  Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen!

Haarverzorging tot in de perfectie


Haar door Saskia adviseert voor de verzorging van de haarstukken en voor jouw eigen haar. De producten van Haar door Saskia zijn professioneel getest op de haarwerken en waarborgen de kwaliteit van het haar.