Menu

Pluishaar

Wil jij ook graag prachtig stijl haar met een tijdelijk of blijvend resultaat?

Wil je dat je haar niet gaat pluizen na het föhnen of stijlen?

Wil jij ook dat je haar er mooi en glanzend eruit ziet ?

Dan is 1 van de onderstaande behandelingen iets voor jou!

Keratine gold

Permanent stijl haar.

Een speciale behandeling om krullend of kroezend haar permanent stijl te maken. Dit houdt in dat je haren na iedere douchebeurt volledig stijl zal zijn voor een periode van 6 tot 10 maanden. Hierna dien je enkel de uitgroei bij te werken. De behandeling vermindert de opname van water door het haar en beschermt het daarmee tegen bijvoorbeeld vocht en regen. Het product bevat geen formaldehyde of andere schadelijke en chemische stoffen. Keratine gold wordt in het bijzonder aangeraden voor mensen met krullend of kroezend haar die het haar blijvend stijl willen maken.

Infinty / Infinty Ice

Maakt je haar tijdelijk stijler en pluisvrijer voor 60% tot 95% afhankelijk van je haarsoort en krultype voor 4 tot 8 maanden. De behandeling werkt progressief, bij herhaling van deze behandeling binnen 5 maanden krijg je stapeling van de keratine en wordt het haar veel stijler tot volledig stijl met een houdbaarheid vergelijkbaar met de keratin gold.

Deze behandeling is geschikt voor alle haartypen van donker tot blond haar, poreus haar , licht beschadigd haar en heeft ook een licht herstellende werking.

Voor mensen die weerbarstig haar hebben maakt de keratine het haar glad ,hersteld het haar maakt het haar  sterker, gezonder en glanzend.

Ook voor zeer geschikt voor diegene die het haar niet blijvend stijl willen hebben.

Anti-pluis 

Deze behandeling is fijn voor diegene die het haar föhnt krult stijl maakt en het haat dat wanner je buiten komt het haar pluist of weer andere vormen aanneemt.

De keratine anti pluis zorgt ervoor dat je gestijlde coup beter in model blijft en minder snel gaat pluizen of uit vorm raakt.

Deze behandeling geeft meer kracht aan je haar, een gezondere structuur en een zacht en glanzend aanzien en heeft een houdbaarheid van 3 tot 5 maanden.

Wil jij ook van dit gemak genieten? En perfect glad en glanzend haar hebben? Maak dan snel een afspraak voor een intake dan kijken we samen naar welke behandeling het beste bij jou past!