Menu

Hairreset

De HairReset methode

Bij haar- en/of huidproblemen beginnen wij altijd met het bekijken van de conditie van de hoofdhuid. De hoofdhuid is de grond waar ‘het plantje haar’ in staat. Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond haar.

Bloedanalyse

Is de conditie van de hoofdhuid niet optimaal, dan kan het zijn dat er sprake is van verzuring van het lichaam. In dit geval bekijken wij enkele druppels bloed onder de microscoop, om dit vermoeden te bevestigen.

Haarwortelanalyse

Is de conditie van de hoofdhuid goed en is er toch sprake van een haarprobleem, dan analyseren wij enkele haarwortels onder de microscoop.

Wij kunnen dan o.a. zien wat de verhouding levende vs. dode haren is, hoe de groei van de haren is, of de haren voldoende voedingsstoffen krijgen en of er sprake is van een erfelijke aanleg om kaal te worden.

Van binnenuit en van buitenaf

De combinatie van behandeling van binnenuit en van buitenaf maakt de HairReset methode uniek en zeer effectief. Wij kunnen vrijwel alle haarproblemen behandelen. Kom daarom eens langs in een van onze HairReset instituten.

Wij laten zien dat het werkt

Onze behandelingen zijn er altijd op gericht om bij iedere vervolgafspraak vooruitgang geboekt te hebben. Vaak kunnen wij na 3 weken al resultaat laten zien.

Van de beelden onder de microscoop maken wij foto’s. Deze kunnen wij vergelijken met de foto’s in een later stadium van de behandeling.

Zo kunt u ook zelf zien dat uw behandeling het gewenste resultaat heeft.