Menu

Extensions Helmond

Bent u op zoek naar een kapsalon die extensions kan zetten in de omgeving van Helmond? Dan bent u bij Haar door Saskia aan het juiste adres. Als gespecialiseerde kapsalon kunnen wij u helpen met haarverlenging in alle stijlen en kleuren. Zo hebben we ook voor uw haartype de juiste extensions om uw haar te verlengen. U kunt dan ook altijd in onze kapsalon in Helmond terecht voor advies over haarverlenging of het laten zetten van nieuwe extensions.

Mogelijkheden extensions Helmond

De mogelijkheden van onze extensions in Helmond zijn groot, door het diverse aanbod wat hebben. Zo is iedere haarkleur mogelijk en hebben we ook hairextensions voor ieder type haar. Voor bijvoorbeeld krullen hebben we de juiste structuur die zo goed mogelijk past bij uw eigen haar om het kapsel één geheel te laten worden. Dankzij de extensions kunt u meer met uw haar. Geef het bijvoorbeeld meer volume, laat uw pony verlengen of gebruik ze om beginnende haaruitval of dunner wordend haar op een natuurlijke manier op te vullen. Het is daarnaast ook mogelijk om extensions in Helmond te laten zetten voor meer speelsheid in uw kapsel, door bijvoorbeeld andere kleuren toe te voegen.

Natuurlijke extensions in Helmond

Haar door Saskia uit Helmond gebruikt alleen maar natuurlijke extensions van Great Lengths. Dit gerenommeerde merk staat voor kwaliteit en werkt alleen met echt natuurlijk haar. Dit zorgt ervoor dat het beter aansluit op uw eigen haar. Dankzij onze werkwijze zorgen we er bovendien voor dat de extensions natuurlijk vallen en opgaan in uw kapsel tot het één mooi geheel wordt. De aanhechtingen van de extensions zijn plat, waardoor het aanvoelt als uw eigen haar. Bovendien zijn deze niet schadelijk voor uw hoofdhuid. De natuurlijke extensions kunnen na het zetten in onze kapsalon in Helmond ook gewoon worden meegeknipt door onze kapper.

Extensions van haarwerkstudio Helmond

U kunt uw extensions laten zetten in onze haarwerkstudio in Helmond. Haar door Saskia is namelijk naast een dames- en herenkapper ook gespecialiseerd op het gebied van haarverlenging en haarproblemen. Zo kunnen we uw hoofdhuid testen of een haarwortelanalyse uitvoeren om te zien hoe het is met de gezondheid van uw haar. Daarbij is het mogelijk om naast extensions een scalppigmentatie te laten uitvoeren wanneer u last heeft van kalende plekken, om uw haar nog voller te laten ogen. Onze gespecialiseerde kapsters kunnen u helpen met zeer diverse haarproblemen. Zo kunnen we een pruik voor u ontwikkelen bij haaruitval dankzij chemotherapie of werken met middelen voor een natuurlijke haargroei. Dit alles vanuit onze haarwerkstudio in Helmond.

Extensions bij Haar door Saskia in Helmond

Wilt u graag extensions laten zetten die perfect aansluiten bij uw eigen haar? Kom dan langs bij Haar door Saskia in Helmond en laat uw adviseren over de mogelijkheden. Wij zetten de extensions vakkundig in uw bestaande kapsel en creëren zo een heel nieuwe coupe. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook online al een afspraak maken.