Menu

Scalppigmentatie

Wanneer u last hebt van dunner wordend haar of kale plekken, kan scalppigmentatie, ook wel micro haar pigmentatie (MHP) genoemd, u helpen dit te verbergen. Voor plaatselijk haarverlies, alopecia en littekens van eerdere haartransplantaties is het ook mogelijk scalppigmentatie in te zetten. Op deze manier houdt u een vollere look en zorgen wij ervoor dat u zich weer zekerder en vrijer voelt. De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen toepasbaar en kan zelfs bij volledige kaalheid resultaat geven.

Werkwijze scalppigmentatie

Bij micro haar pigmentatie worden kleine haarstoppels gecreëerd door pigmenten op de hoofdhuid te zetten. Dit wordt door middel van een innovatieve tatoeage techniek gedaan. Zo kunt u bij haaruitval of dunner wordend haar ervoor zorgen dat de hoofdhuid minder zichtbaar wordt en kale plekken verdwijnen. Zo krijgt u weer een vollere look en hoeft u zich niet langer te schamen voor kale plekken. Doordat de pigmenten niet worden afgebroken inde huid, blijft uw scalppigmentatie perfect zitten. Het vervaagt of verkleurt dan ook niet. Bij verkleuring van uw eigen haar kunnen we bovendien de pigmenten bijwerken. Door middel van een laserbehandeling is de pigmentatie ook volledig te verwijderen.

Gekwalificeerde scalppigmentatie bij Haar door Saskia

Haar door Saskia is een gespecialiseerde haarwerkstudio die naast het werk als kapper ook speciale behandelingen, zoals micro haar pigmentatie, uitvoert. Onze pigmentiste is opgeleid door de ontwikkelaar van de techniek Alex Kurz. Daarnaast is het ook mogelijk huidonderzoek te laten doen om te zien of uw huid geschikt is voor scalppigmentatie. U bent bij ons dan ook in goede handen. Haar door Saskia is GGD gecertificeerd om scalppigmentatie toe te passen en dankzij onze dermaconsulent weten wij alles op het gebied van huid en huidproblemen. Wij maken alleen gebruik van natuurlijke haarmiddelen die de gezondheid van uw huid bevorderen, om zo een optimaal resultaat te behalen. De pigmenten die wij gebruiken bij micro haar pigmentatie zijn dan ook goedgekeurd door de GGD

Speciale behandelingen naast scalppigmentatie

U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen scalppigmentatie. Haar door Saskia is naast een kapsalon voor dames, heren en kinderen ook een haarwerkstudio met speciale haarbehandelingen. Zo kunnen we u op diverse manieren helpen met haarverlenging. Dit kan zijn door middel van onze hairextensions, van het merk Great Lengths. Of het nu gaat om kalende plekken, dunner wordend haar of haaruitval door de chemo, wij helpen u graag aan een volle bos haar waar u vol vertrouwen mee de deur uit loopt. Onze gespecialiseerde kapsters weten hoe ze uw haarproblemen kunnen aanpakken. Voor micro haar pigmentatie en andere haarbehandelingen bent u dan ook bij Haar door Saskia aan het juiste adres.

Interesse in scalppigmentatie

Heeft u last van dunner wordend haar en wilt u deze plekken graag verbergen? Kijk dan eens naar scalppigmentatie van Haar door Saskia. Wij zorgen ervoor dat de hoofdhuid wordt opgevuld met onze pigmenten en u weer een vollere look krijgt. Voor meer informatie over micro haar pigmentatie of vragen over de behandeling kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt online ook een afspraak maken voor een intakegesprek waarbij we persoonlijk uw wensen en de mogelijkheden bespreken.