Menu

Kapper Helmond

Bent u op zoek naar een kapper in Helmond die u kan helpen aan de juiste coupe? Dan bent u bij Haar door Saskia aan het juiste adres. Onze alles-in-één kapsalon geeft u advies over de juiste behandeling en kan allerlei haartypen knippen. Voor mensen met dunner wordend haar hebben wij ook speciale haarbehandelingen en natuurlijke producten die zorgen voor vol en gezond haar. Voor een gespecialiseerde en gezellige kapper komt u dan ook naar Haar door Saskia in Helmond.

Nieuwe coupe bij kapper in Helmond

Het juiste kapsel is van belang zodat u zich goed voelt. Daarom kunt u voor ieder haartype en gewenst kapsel bij kapper Haar door Saskia in Helmond terecht. Onze ruime kapsalon biedt ruimte voor het knippen van dames, heren en kinderen, iedereen kan een afspraak plannen voor een nieuwe look. Ons team is gespecialiseerd in diverse technieken, zoals het knippen van krullen en curlsys. We bespreken graag uw wensen voor een nieuwe coupe, zodat u onze kapsalon verlaat met het gewenste model. Voor een gevarieerde kapper, met een team dat continu blijft vernieuwen op het gebied van trends en technieken, kunt u in Helmond altijd naar Haar door Saskia.

Natuurlijke werkwijze kapper in Helmond

Naast een gevarieerde kapper zijn wij ook een instituut in Helmond voor natuurgeneeskunde op het gebied van haarproblemen. Wij zijn dan ook altijd begaan met de gezondheid van uw haar en hoofdhuid en houden hier rekening mee bij het gebruik van onze producten. Zo hebben we diverse natuurlijke producten, zoals natuurlijke kleuringen, verzorgingsproducten en haargroeimiddel. Daarbij staat de kwaliteit van onze producten voorop en adviseren we u graag over de beste producten voor uw haartype en huid. We besteden als kapper in Helmond dan ook extra aandacht aan de conditie van uw hoofdhuid door middel van een hoofdhuidtest. Zo kunnen we eventuele haarproblemen detecteren en aanpakken.

Alles-in-één kapper in Helmond

Haar door Saskia uit Helmond is meer dan alleen een kapper. Voor al uw haarproblemen kunt u advies of een speciale behandeling aanvragen bij onze haarwerkstudio. We hebben diverse behandelingen om de gezondheid van uw hoofdhuid te verbeteren, bijvoorbeeld bij psoriasis of eczeem. Wij kunnen de jeuk verminderen en de huid rustiger maken. Heeft u last van dunner wordend haar of haaruitval? Wij kunnen uw haar verlengen door middel van extensions van Great Lengths of een vollere look creëren dankzij scalppigmentatie. Hierbij kunnen we kale plekken verhullen dankzij het pigmenteren van haarstoppels op de hoofdhuid. Haar door Saskia is een kapper in Helmond waar u terecht kan voor al uw haarbehandelingen, van knippen tot haarverlenging.

Kwalitatieve kapper in Helmond

Is uw haar toe aan een nieuw model of wilt u af van uw haarproblemen? Kom dan naar kapper Haar door Saskia in Helmond. Wij helpen u graag met het verzorgen van uw haar en het creëren van een look waar u zich prettig bij voelt. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze kapsalon kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag samen hoe we u kunnen helpen.