Menu

Haarwerken

De mooiste “echt haar pruiken” vindt u bij HAAR door Saskia!

Maar ook de nieuwste synthetische pruiken zijn zelf te stylen en te föhnen en het voelt nauwelijks anders als uw eigen haar.

We bieden zowel “confectie” haarstukjes, haardelen en pruiken als “maatwerk”. Zelfs het kleinste haarstukje is realiseerbaar; bijvoorbeeld voor het camoufleren van inhammen en kale plekjes maar ook bij beginnend haarverlies, dunner wordend haar of na een chemokuur.

Voor uw privacy heeft HAAR door Saskia een aparte salon op de eerste verdieping met gescheiden entree. Mocht u slecht ter been zijn dan kunnen we u ook op de begane grond behandelen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Betaalbaar

Haarwerk is betaalbaar; in iedere prijsklasse is wel iets moois te vinden.

Het intakegesprek is gratis en vindt binnen 5 werkdagen plaats.

Levertijd

Uit voorraad of maximaal 2 werkdagen.

Als u bij ons een haarwerk besteld, kunnen wij het haarwerk 6 weken kostenloos op afroep houden. Dit wil zeggen dat we direct kunnen leveren wanneer u uw haarwerk nodig heeft. Mocht uw haar niet uitvallen dan bent u niet verplicht om het haarwerk te kopen.

Verzorging

Tevens krijgt u bij het haarwerk een verzorgingspakket; welke bestaat uit een speciale shampoo, een conditioner , een spray-conditioner, een borstel en een kop.

Mocht u graag het haarwerk een intensieve verzorgingsbehandeling willen geven, kan dat ook tegen vergoeding bij ons in de kapsalon.