Keratine gold

Wil je ook stijl blijvend haar?

Keratine Gold, is de nieuwe evolutie als het gaat om ”Hair smoothing”. 

Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan. De keratine behandeling staat bekent om zijn 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. De behandeling zorgt niet alleen voor de gezondheid van jouw haar maar ook voor degene die erop vertrouwen en er mee werken. Alle producten zijn verrijkt met waardevolle en natuurlijke ingrediënten zoals avocado, Argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zuren appels en koffie extracten. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten.

Prachtig stijl haar dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er optimaal gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. De behandeling bewijst dat het mogelijk is, de producten beschermen, verzorgen en herstellen jouw haar tijdens en na de behandeling. Dankzij de exclusieve samenstelling (rijk aan natuurlijke ingrediënten) is een mooi en langdurig resultaat gewaarborgd. Waardoor u er thuis minder werk meer aan heeft.

Heeft u vragen over deze behandeling? Vraag erna bij uw kapper, deze kan u de informatie geven over welke behandeling het beste is voor u.