Nieuws

Wat kunnen we voor u betekenen bij chemotherapie?

Vanaf het moment dat u dunner wordend haar krijgt tot en met het moment dat uw eigen haar terug groeit, helpen we u graag. We kunnen u bij Haar door Saskia op verschillende manieren bijstaan, zodat u toch zelfverzekerd over straat kunt met mooi haar.

Verzuring: het hoofdhuidprobleem

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en stevig haar. Het is dus erg belangrijk om voldoende aandacht aan de hoofdhuid te besteden, maar dit wordt vaak vergeten. Het gevolg: verzuring. We vertellen u alles over de oorzaak, de gevolgen en de behandelmethode, zodat u kunt genieten van glanzend en sterk haar.

Curlsys knippen

Heeft u uw krullend haar niet meer onder controle of weet u niet wat u aan moet met uw sluik, futloos of recht haar? Bij Haar door Saskia maakt u kennis met curlsys, de nieuwe kniptechniek die van elke haardos een levendige en natuurlijke coupe maakt. Met curlsys verzekeren we u van het mooiste resultaat.

Haar verven met PPD-vrije kleuring

Krijgt u last van rode bultjes, een jeukerig of zelfs een branderig gevoel na het verven van uw haar? De kans is groot dat uw huid in aanraking is gekomen met p-phenylenediamine, afgekort PPD genoemd. PPD zit in alle chemische verven, dus de kans is groot dat u allergisch geworden bent voor haarverf. Bij Haar door Saskia kunt u uw haar professioneel laten kleuren op een alternatieve wijze.

Haaruitval

Haaruitval

Haaruitval komt bij iedereen voor. Elke dag verliezen we tussen de zeventig en honderd haren, en daar is niks mis mee. Pas wanneer u meer dan honderd haren per dag verliest, is er meer aan de hand. Wanneer u tijdig wilt ingrijpen, kunnen we bij Haar door Saskia helpen om de haaruitval tegen te gaan en eventueel een oplossing bieden om de startende haaruitval te verbergen. Zo kunt u ondanks het haarverlies toch een mooi kapsel vol volume behouden.

Pruik echt haar

Echt haar pruiken

Haaruitval of kaal worden kan erg vervelend zijn en een inbreuk zijn op uw zelfvertrouwen. Wij begrijpen dat u bij het verlies van hoofdhaar liever een pruik draagt, zodat u zich wellicht iets beter voelt als anderen het niet zien. Om ervoor te zorgen dat u toch met een zeker gevoel de deur uit kunt, hebben we bij Haar door Saskia diverse pruiken.