Menu

Nieuws

Haaruitval na uw chemotherapie

Haaruitval na uw chemotherapie

Het verliezen van haren na chemotherapie is voor geen enkele vrouw makkelijk. Wij hopen het proces van het terug groeien van uw haren zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Bij Haar door Saskia beschikken wij over verschillende mogelijkheden om u te helpen! Wij leggen het graag aan u uit.

Gloednieuwe pruiken

Gloednieuwe pruiken bij Haar door Saskia

Heeft u last van haaruitval? Of bent u niet tevreden met uw eigen haar? Haar door Saskia heeft het assortiment aangevuld met gloednieuwe pruiken! Deze haarwerken bestaan voor de helft uit echt haar en voor de andere uit hitte bestendige vezels. Wij leggen u graag alles uit over onze nieuwe aanwinsten.

Haaruitval tegengaan

Haaruitval tegengaan?

Iedereen verliest circa 100 haren per dag. Dit is heel normaal. Er is pas sprake van werkelijke haaruitval als u hier overheen gaat. Denkt u last te hebben van haaruitval en zoekt u naar een oplossing? Of heeft u een andere haaraandoening waar u meer informatie over zou willen? Haar door Saskia biedt verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van uw hoofdhuid en het verhelpen van haarproblemen.

Gecertificeerde scalppigmentatie

Ondervindt u problemen met kalende plekken op het hoofd, een dunner wordende kruin of inhammen op de slapen? Dan is scalppigmentatie de oplossing voor u, waarbij we kleine pigmenten op uw hoofdhuid tatoeëren. Dit alles wordt gedaan door een gecertificeerde pigmentiste, die precies weet hoe we uw haarbos weer voller kunnen krijgen. Scalppigmentatie laat u dan ook uitvoeren bij Haar door Saskia.

Haarstoppel tattoo

Wanneer u problemen heeft met dunner wordend haar of kale plekken kunnen we u bij Haar door Saskia met de huidige technieken uitstekend helpen. Door het tatoeëren van haarstoppels krijgt uw hoofdhuid weer een volle look en verdwijnt de kaalheid naar de achtergrond. Haar door Saskia is gecertificeerd in deze haarstoppel tattoos, wat ook wel scalppigmentatie wordt genoemd.

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Dunner wordend haar en kale plekken door haaruitval is bij zowel mannen als vrouwen een vervelend probleem. Erfelijkheid, spanning, stress, een ongezonde levensstijl en een chemozijn hier belangrijke oorzaken van. Als de haaruitval zich nog niet volledig doorgezet heeft, kan het gestopt worden. Ook als de haaruitval zich doorgezet heeft, kunnen we u bijstaan met haarwerken. Bij Haar door Saskia bieden we verschillende hoofdhuidbehandelingen aan die onder de verzekering/vergoeding kunnen vallen. We vertellen u er meer over.

Micro haar pigmentatie (MHP)

Heeft u last van dunner wordend haar of kale plekken? Bij Haar door Saskia kunnen we u hiermee helpen. Een micro haar pigmentatiebehandeling(MHP) kan ingezet worden voor plaatselijk haarverlies, alopecia en littekens van eerdere haartransplantaties. Met micro haar pigmentatie behoudt u een volle look en voelt u zich gegarandeerd weer zekerder en vrijer. De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen toepasbaas en kan zelfs bij volledige kaalheid resultaat geven. We vertellen u meer over de behandeling.

V-part haarstuk

V-part haarstukken

Wilt u overal, waar dan ook, goed voor de dag komen en iedere dag weer kunnen genieten van het mooiste haar met de mooiste natuurlijke uitstraling? De V-part haarstukken bieden de oplossing. Benieuwd hoe dit werkt?

Wat kunnen we voor u betekenen bij chemotherapie?

Vanaf het moment dat u dunner wordend haar krijgt tot en met het moment dat uw eigen haar terug groeit, helpen we u graag. We kunnen u bij Haar door Saskia op verschillende manieren bijstaan, zodat u toch zelfverzekerd over straat kunt met mooi haar.

Verzuring: het hoofdhuidprobleem

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en stevig haar. Het is dus erg belangrijk om voldoende aandacht aan de hoofdhuid te besteden, maar dit wordt vaak vergeten. Het gevolg: verzuring. We vertellen u alles over de oorzaak, de gevolgen en de behandelmethode, zodat u kunt genieten van glanzend en sterk haar.

Curlsys knippen

Heeft u uw krullend haar niet meer onder controle of weet u niet wat u aan moet met uw sluik, futloos of recht haar? Bij Haar door Saskia maakt u kennis met curlsys, de nieuwe kniptechniek die van elke haardos een levendige en natuurlijke coupe maakt. Met curlsys verzekeren we u van het mooiste resultaat.

Haar verven met PPD-vrije kleuring

Krijgt u last van rode bultjes, een jeukerig of zelfs een branderig gevoel na het verven van uw haar? De kans is groot dat uw huid in aanraking is gekomen met p-phenylenediamine, afgekort PPD genoemd. PPD zit in alle chemische verven, dus de kans is groot dat u allergisch geworden bent voor haarverf. Bij Haar door Saskia kunt u uw haar professioneel laten kleuren op een alternatieve wijze.

Haaruitval

Haaruitval

Haaruitval komt bij iedereen voor. Elke dag verliezen we tussen de zeventig en honderd haren, en daar is niks mis mee. Pas wanneer u meer dan honderd haren per dag verliest, is er meer aan de hand. Wanneer u tijdig wilt ingrijpen, kunnen we bij Haar door Saskia helpen om de haaruitval tegen te gaan en eventueel een oplossing bieden om de startende haaruitval te verbergen. Zo kunt u ondanks het haarverlies toch een mooi kapsel vol volume behouden.

Pruik echt haar

Echt haar pruiken

Haaruitval of kaal worden kan erg vervelend zijn en een inbreuk zijn op uw zelfvertrouwen. Wij begrijpen dat u bij het verlies van hoofdhaar liever een pruik draagt, zodat u zich wellicht iets beter voelt als anderen het niet zien. Om ervoor te zorgen dat u toch met een zeker gevoel de deur uit kunt, hebben we bij Haar door Saskia diverse pruiken.

Scalppigmentatie

Scalppigmentatie

Heeft u last van kale plekken op uw hoofdhuid of dunner wordend haar? Zowel bij gedeeltelijke als volledige kaalheid kunnen we u helpen door middel van scalppigmentatie, ook wel micro haar pigmentatie genoemd. Zo hoeft u zich niet meer te schamen voor uw kale hoofdhuid. Wij helpen u uw zelfvertrouwen terug te krijgen en zorgen ervoor dat u weer met opgeheven hoofd de deur uit kunt stappen.

Extensions bij Haar door Saskia

Extensions bij Haar door Saskia

Het is mogelijk dat u niet altijd even blij bent met uw natuurlijke haardos. Misschien wilt u graag langer of meer haar dan u nu hebt. Dan kunt u bij Haar door Saskia terecht voor kwalitatieve en verzorgde extensions. Wij werken alleen met de beste producten om u het kapsel te geven waar u iedere dag weer blij mee bent.