Menu

V-Part

De V-Part: het paradepaardje van Haar door Saskia

Wil je snel en gemakkelijk jouw fijne, dunne haar meer volume geven? De V-Part is een handgeknoopt haarstuk die je binnen een minuut zelf boven op je haar plaatst. De V-Part is een haarstuk waar de V-vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V-vorm, gelijk aan het uitgesneden deel van het haarstuk. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Een V-Part oogt zo natuurlijk doordat je eigen haargrens zichtbaar is en niet die van een haarstuk. Door deze unieke afdeling ziet niemand dat je een haarstuk draagt. 

Bij Haar door Saskia tref je het mooiste glanzende haar in 28 verschillende kleuren! De v-parts zijn beschikbaar in een variatie lengte van 40, 50 of 60 cm. Geheel op maat is mogelijk. Wij leveren dan geheel naar wens een haarstuk op maat qua kleur, dichtheid, lengte en hoeveelheid haar. 

Ideaal voor gelegenheden zoals een feestje of bruiloft, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt het haarstuk heel makkelijk zelf plaatsen. Je eigen haar valt over het V-part haarstuk, waardoor het ook niet te zien is dat je de V-part draagt.

Niemand die ziet dat je een haarstuk draagt! 

 

V-Part haarstukken van Haar door Saskia

 

  • Meer dan 28 kleuren
  • Echt haar van topkwaliteit
  • Extra volume, al vanaf je kruin
  • Makkelijk en onzichtbaar te bevestigen
  • Niet schadelijk voor eigen haar
  • Bestand tegen verven, hittestyling en föhnen 

Plaatsen van een V-Part