Haarbasic

HAAR door Saskia heeft zich gespecialiseerd in het reinigen en stimuleren van haar en hoofdhuid door middel van Hairbasic.

De Hairbasic is een behandelapparaat ter bevordering van haargroei en bij alle haar- en hoofdhuidproblemen zoals psoriasis, alopecia en ontstekingen. Het werkt op basis van hoge frequentie en een ionisatiesysteem. Tijdens de behandeling met het apparaat verdwijnt de verhoorning van de hoofdhuid en worden de haarzakjes gereinigd. Verder werkt het apparaat op het ioniseren van de minerale huishouding.

Al na drie maanden is de celstructuur vernieuwd en kan men de resultaten goed zien met behulp van een dermascoop. De scoop vergroot 200x zodat u daadwerkelijk kunt zien dat de conditie van uw hoofdhuid verbeterd is.

Behalve met de Hairbasic wordt de behandeling van uw hoofdhuidproblemen na een zorgvuldige analyse ondersteund door voedingsadviezen met mineralen en zouten. Bovendien worden de hoofdhuid en het haar behandeld met shampoo speciaal gemaakt en aangepast op de persoon ter bevordering van een natuurlijk haarherstel.

Problemen die uitstekend kunnen worden behandeld zijn: Psoriasis, alopecia, haaruitval, dunner wordend haar, folliculitis, haarpijn, eczeem en het meer bekende probleem roos-seborroïsch.