Menu

Pruik bij chemo

Tijdens een chemokuur is het mogelijk dat uw haar uitvalt. Een pruik aanschaffen voor tijdens uw chemo is dan ook een uitstekende mogelijkheid om dit te verbergen voor anderen. Wij snappen als geen ander dat u het liever niet hebt als anderen het zien. Daarom kunt u bij Haar door Saskia terecht om dit te verhullen. Wij maken een pruik op maat voor u, zodat u tijdens de chemo altijd met een mooie volle bos haar naar buiten kan.

Aanmeten pruik bij chemo

Wanneer u een chemokuur krijgt, kan het zijn dat er sprake is van haaruitval. Om deze situatie voor te zijn, kunnen we voorafgaand aan de chemo al een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan. Wij begrijpen dat u bij het verlies van hoofdhaar liever een pruik draagt, zodat u zich wellicht iets beter voelt als anderen het niet zien. Wanneer u een goed gevoel bij ons hebt, kunnen we de pruiken bestellen op basis van uw wensen. Hierna kunt u langskomen om de pruiken te passen. Als het moment daar is dat uw haren uit beginnen te vallen vanwege de chemo, kunt u opnieuw langskomen om de pruik te laten zetten. U kunt de pruik onmiddellijk laten bijknippen bij onze kapper, zodat deze goed in model zit.

Natuurlijke pruiken bij chemo

Bij Haar door Saskia kunt u kiezen uit diverse natuurlijke pruiken. Deze voelen aan als uw eigen haar en kunt u dan ook zo behandelen. De pruiken zijn zelf te stylen en te föhnen, zodat u uw kapsel zelf in model kunt brengen. Tijdens de chemo staan we u bovendien continu bij als er iets met de pruik moet gebeuren. Zo kunt u twee weken na het zetten van de pruik langskomen om te zien of deze moet worden bijgewerkt. Daarnaast krijgt u van ons een hoofdhuidbehandeling met heerlijke massage. Deze kunt u, zolang u nog bezig bent met de chemo, iedere maand gratis bij ons krijgen. Is de chemo voorbij en begint u haar weer te groeien? Dan zorgen we voor een geleidelijke overgang en knippen uw haar bij zodat deze niet onder de pruik vandaan komt. Wanneer u de pruik af wilt doen begeleiden wij u hier ook graag bij.

Niet alleen pruik bij chemo

Wij kunnen u tijdens uw chemo ook op andere manieren helpen. Zo kunnen we ook uw wenkbrauwen bijwerken, wanneer deze door de chemo uitvallen. Dankzij permanente wenkbrauw make-up zorgen we ervoor dat dit gecamoufleerd wordt. Valt uw haar niet helemaal uit en heeft u daarom geen pruik nodig? Dan kunnen we eventuele kalende plekken wel oplossen dankzij onze haarverlenging. Met extensions kunnen we uw haar een vollere look geven. U heeft daar dan ook geen haargroeimiddel voor nodig. Heeft u na afloop van de chemo nog last van dunner haar of kalende plekken? Dan kunnen we door middel van scalppigmentatie deze plekken wegwerken. Zo zorgen we er bij Haar door Saskia voor dat u altijd met een goed gevoel naar buiten stapt.

Een pruik laten zetten voor tijdens de chemo

Voelt u zich prettiger als u eventueel haaruitval door de chemo kunt verbergen door middel van een pruik? Dan helpen we u bij Haar door Saskia graag aan een pruik waar u zich goed bij voelt. Wij helpen u met het gehele traject, tot u weer klaar bent om de pruik af te doen. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen over uw pruik en als u iets wilt laten bijwerken aan het haarwerk. Het is bovendien mogelijk om in een aparte salon geholpen te worden voor uw privacy. Voor vragen of meer informatie over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.