Menu

Krullen knippen

Heeft u krullend haar?

Maak dan kennis met een van onze krulkniptechnieken. Door intensieve trainingen beheerst ons hele team deze nieuwe technieken van krullen knippen.

Doordat deze manier van knippen veel techniek en tijd vereist vragen we u om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u graag volgens de krulkniptechniek geknipt wilt worden. U kunt deze ook boeken via de online agenda.

Wilt u een ander model of echt een stuk korter dan moeten we voorknippen. De knipbehandeling duurt een uur en heeft daarom ook een andere prijs.

Wij gebruiken in de kapsalon de CURLY GIRL methode.  Wij werken hierbij met de producten van Ecru. Deze producten bevatten geen sulfaten en siliconen.

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier, waardoor het krulhaar tegen de natuurlijke valling in gaat. Het gevolg hiervan is droog en weerbarstig haar wat u niet onder controle krijgt.

Deze krulkniptechnieken zorgen ervoor dat het haar op een natuurlijke wijze gaat krullen.

De voordelen van de eerste krulkniptechniek (curlsys):

  • Natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet
  • Onzichtbare natuurlijke krullen krijgen de ruimte en komen tevoorschijn
  • Futloze permanenten worden weer vitaal
  • Twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume
  • En niet te vergeten, u bent weer happy met uw krulhaar!
  • Door de 36 verschillende manieren die onder deze nieuwe krulkniptechniek vallen, kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Bij deze techniek moet er minimaal twee centimeter haar af en krult het haar ook nog minimaal twee centimeter op.

Doordat deze manier van knippen veel techniek en tijd vereist vragen we u om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u graag volgens de krulkniptechniek geknipt wilt worden. U kunt deze ook boeken via de online agenda.

Wilt u een ander model of echt een stuk korter dan moeten we voorknippen. De knipbehandeling duurt een uur en heeft daarom ook een andere prijs.

Wij gebruiken in de kapsalon de CURLY GIRL methode.  Wij werken hierbij met de producten van Ecru. Deze producten bevatten geen sulfaten en siliconen.

De voordelen van de tweede krulkniptechniek (devacut):

DevaCut is een kniptechniek waarbij het haar droog wordt geknipt. En om dit op de juiste manier te doen hebben onze kapsters een opleiding bij DevaCut in New York gevolgd. Onze kapsters mogen zich nu een DevaCut Advanced Stylist noemen!

DevaCut is ontstaan in 1994 in de salon Devachan in New York. In deze salon ontdekten ze dat het knippen van een natte krul soms na het opdrogen niet bij iedereen het gewenste resultaat gaf. In Devachan begonnen ze met het droog knippen van krullend haar en zo is de DevaCut kniptechniek ontstaan. Er wordt gekeken naar de natuurlijke haarstructuur, dikte en lengte, hoe het haar valt en hoe het opkrult. Het haar wordt krul voor krul geknipt waardoor je beter kunt zien hoe de natuurlijke valling van de krul is. Hierbij wordt de contour dunner omdat je haar in een ‘waterval’ geknipt wordt.

Let op: kom je voor de DevaCut kniptechniek, kom dan met schoon verzorgd haar (zonder producten) en zonder elastieken! Bij de DevaCut kniptechniek knippen wij de krul in natuurlijke staat.

De voordelen van de derde krulkniptechniek (rëzocut:)

De Rëzo Cut is een krullenkniptechniek die in droog haar wordt geknipt. Het is Nubia’s eigen creatie die de krullende wereld stormend in neemt en geschikt is voor de sterke krul.

De Rëzo Cut is perfect voor degene die van hun lengte houden, omdat het een vorm creëert met behoud van zowel lengte als volume. Omdat je in het haar knipt kan je super veel volume creëren omdat je meer lagen knipt en waarbij de contour van je haar wel voller blijft. 

De producten van Rëzo : bestaat uit een shampoo, conditioner/masker, een krullengel en een serum. De lijn is vegan, glutenvrij, maar ook vrij van sulfaten en parabenen dus CURLY GIRL proof.

Wij zijn officieel gecertificeerd voor de kniptechniek Rëzo Cut. 

Let op: kom je voor de Rëzocut kniptechniek, kom dan met schoon verzorgd haar (zonder producten) en zonder elastieken! Bij de Rëzocut kniptechniek knippen wij de krul in natuurlijke staat.

Curlsys/devacut/rëzocut knippen kan met verschillende behandelingen en treatments worden uitgebreid:

Curlsys/devacut/rëzocut knippen met een verzorgend masker:

Een ultra lichtgewicht, hydraterend en intensief verzorgend haarmasker, vrij van siliconen, sulfaten en parabenen en kleurbehoudend. De ultra hydraterende ingrediënten leveren essentiele voedingstoffen om krullend haar te verzorgen en te herstellen terwijl de natuurlijke krulvorming behouden blijft. Dit masker verzwaard het haar niet. Na de behandeling is het haar gehydrateerd, gezond en glanzend.

Curlsys/devacut/rëzocut knippen met een detox behandeling:

Een herstel behandeling met diepte verzorging voor het haar.  Het nut van een detox behandeling is eenvoudig uit te leggen: een detox kuur zuivert niet alleen je hoofdhuid maar maakt je haar ook vrij van gifstoffen zoals restjes chemicaliën uit haarverzorgingsproducten en schadelijke stoffen uit de omgeving. Uw haar word gewassen met een deep cleansing shampoo, waarna u een 2 fase masker krijgt; fase 1 beschermt de zwavelbruggen en de keratine vezels in het haar. Fase 2 werkt in samenwerking met fase 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten. De behandeling verhoogt aanzienlijk de stevigheid van het haar, het vermindert zichtbaar de schade aan broos haar, het herstelt zelfs het meest beschadigde haar terug naar een gezonde toestand en het bouwt de structuur van het haar weer op. Deze behandeling is ook vrij van chemicaliën, siliconen, sulfaten, aldehyde en andere agressieve substanties.

Curlsys/devacut/rëzocut knippen met een intensief verzorgend masker:

Een herstellende treatment welke uit 2 fases bestaat. Een voedend oliebad; deze verzorgd het haar intensief met onverzadigde vetzuurderivaten uit palmachristi-olie en dringt tot diep in de vezelplaat binnen. En een rijke creme-balsem; deze ligt zich als een organisch beschermd omhulsel rond elke afzonderlijke haar. Dit versterkt de werking en de fixering van de olie. Deze treatment herstructureert en controleert het haar en maakt het haar heerlijk soepel.

Curlsys/devacut/rëzocut knippen met een intensief volume masker:

Een herstellende treatment welke uit 2 fases bestaat. Een voedend oliebad: deze verzorgd het haar intensief met onverzadigde vetzuurderivaten uit palmachristi-olie en dringt tot diep in de vezelplaat binnen. En een rijke creme-balsem: deze ligt zich als een organisch beschermd omhulsel rond elke afzonderlijke haar. Dit versterkt de werking en de fixering van de olie. Deze treatment vermindert gespleten punten zichtbaar en verleent nieuwe kracht en body aan het haar