Krullen knippen

Heeft u krullend haar?

Maak dan kennis met onze nieuwe krulkniptechniek. Door intensieve trainingen beheerst ons hele team deze nieuwe techniek van krullen knippen.

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier, waardoor het krulhaar tegen de natuurlijke valling in gaat. Het gevolg hiervan is droog en weerbarstig haar wat u niet onder controle krijgt.

De krulkniptechniek zorgt ervoor dat het haar op een natuurlijke wijze gaat krullen.

De voordelen van deze krulkniptechniek:

  • Natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet
  • Onzichtbare natuurlijke krullen krijgen de ruimte en komen tevoorschijn
  • Futloze permanenten worden weer vitaal
  • Twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume
  • En niet te vergeten, u bent weer happy met uw krulhaar!
  • Door de 36 verschillende manieren die onder deze nieuwe krulkniptechniek vallen, kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Bij deze techniek moet er minimaal twee centimeter haar af en krult het haar ook nog minimaal twee centimeter op.

Doordat deze manier van knippen veel techniek en tijd vereist vragen we u om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u graag volgens de krulkniptechniek geknipt wilt worden. U kunt deze ook boeken via de online agenda.

Wilt u een ander model of echt een stuk korter dan moeten we voorknippen. De knipbehandeling duurt een uur en heeft daarom ook een andere prijs.

Wij gebruiken in de kapsalon de CURLY GIRL methode.  Wij werken hierbij met de producten van Ecru. Deze producten bevatten geen sulfaten en siliconen.