Menu

Great Lengths Helmond

Voor natuurlijke en kwalitatieve extensions kiest u voor Great Lengths bij Haar door Saskia in Helmond. Dankzij deze verlenging krijgt uw haar een vollere look en behoren kale plekken door dunner wordend haar tot het verleden. Great Lengths voelt bovendien aan als uw eigen haar en is voor ieder haartype verkrijgbaar. U kunt de verlengingen vakkundig laten zetten door onze gespecialiseerde kapsters bij Haar door Saskia in Helmond.

Natuurlijke aanvulling met Great Lengths in Helmond

De kwaliteit van Great Lengths zit hem in de natuurlijkheid van de extensions. U kunt deze dan ook behandelen alsof het uw eigen haar is. In onze kapsalon in Helmond werken we alleen met natuurlijk haar, dat zich beter aanpast en prettiger aanvoelt. Dit komt doordat Great Lengths gebruik maakt van 100% menselijk haar dat nog omringd is door de beschermlaag van de haren. Het wordt daarnaast niet bewerkt en is gezond en kwalitatief sterk haar, dat bewerkt kan worden zoals uw eigen haar. U kunt het dan ook gewoon laten kleuren of knippen bij onze kapper in Helmond.

Unieke techniek Great Lengths in Helmond

Haar door Saskia in Helmond is gespecialiseerd in natuurgeneeskunde en is dan ook zeer begaan met de gezondheid van uw haar en hoofdhuid. Daarom maken wij gebruik van Great Lengths en de ultrasoon techniek waarmee ze gezet worden. Naast dat we op deze manier platte verbindingen kunnen maken die aanvoelen alsof u door uw eigen haar gaat, is deze manier ook beschermend voor uw eigen haar en huid. Onze haarverlenging krijgt bovendien een meer natuurlijke look, doordat de speciale vorm van bindingen voor natuurlijk vallend haar zorgt. Dankzijde Multisonic kunnen we 5 strengen in één keer zetten zodat de Great Lengths binnen no-time gezet kunnen worden in onze kapsalon in Helmond.

Great Lengths in Helmond voor ieder haar

Hairextensions moeten passen binnen uw kapsel en niet uit de toon vallen. Great Lengths is beschikbaar in diverse kleuren, maar ook in verschillende structuren. Zo kan het in ieder kapsel gezet geworden en een mooi geheel vormen met uw eigen haar. U kunt in onze haarwerkstudio in Helmond terecht voor het zetten van uw Great Lengths extensies. Of het nu gaat om het verlengen van een pony of het verbergen van beginnende haaruitval, wij helpen u aan een voller en glanzend kapsel. Naast de extensions kunt u bij ons in Helmond ook terecht voor scalppigmentatie, om kale plekken op te vullen.

Kies uw eigen Great Lengths in Helmond

Wilt u ook natuurlijke extensies voor in uw haar? Kom dan langs bij Haar door Saskia in Helmond en kies uw eigen Great Lengths voor een mooi en vol kapsel. Wij hebben ook voor u een geschikte aanvulling die aan zal voelen als uw eigen haar. Voor vragen of meer informatie over onze natuurlijke en kwalitatieve producten kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Wilt u uw Great Lengths zo snel mogelijk laten zetten? U kunt ook online een afspraak maken.