Menu

Dameskapsalon

Het juiste advies

Het juiste advies en de juiste coupe is voor u heel  belangrijk. Ieder mens is uniek en u moet zich HAPPY voelen met uw kapsel.

Voor alle haartypen en haarwensen hebben wij de juiste kennis en producten in huis. We besteden graag wat we extra aandacht aan de conditie van uw hoofdhuid door middel van een hoofdhuidtest (bij schilfers, roos, jeuk etc.)

Ons hele team is hiervoor opgeleid. Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei haarproblemen zoals dunner wordend haar en haarbreuk. Niet alleen een mooi kapsel is belangrijk  maar u moet het ook zelf kunnen modelleren en onderhouden. Wij geven u graag een passend advies in het verzorgen en stylen van uw kapsel.

HAAR door Saskia 

Een trendy kapsalon voor dames, heren en kinderen!

Ons team volgt regelmatig cursussen en trainingen door heel Europa om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in mode en trends. Hierdoor kunnen we iedere klant van goed advies voorzien!

Wij zorgen ervoor dat uw haar goed zit!

We besteden graag wat extra aandacht aan de conditie van uw hoofdhuid door midddel van een hoofdhuidtest (bij schilfers, roos, jeuk etc.). Ons hele team is hiervoor opgeleid.