Menu

Echt haar pruiken

Haaruitval of kaal worden kan erg vervelend zijn en een inbreuk zijn op uw zelfvertrouwen. Wij begrijpen dat u bij het verlies van hoofdhaar liever een pruik draagt, zodat u zich wellicht iets beter voelt als anderen het niet zien. Om ervoor te zorgen dat u toch met een zeker gevoel de deur uit kunt, hebben we bij Haar door Saskia diverse pruiken. We werken alleen met de beste kwaliteit pruiken, waardoor u verzekerd bent van een ‘echt haar pruik’ die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Wij begeleiden u graag door het gehele traject.

Pruik echt haar

Nauwelijks te onderscheiden

Bij Haar door Saskia maken we gebruik van de nieuwste synthetische pruiken. Deze pruiken zijn erop gemaakt om zo echt mogelijk te ogen en te voelen. De samenstelling zorgt ervoor dat het nauwelijks van echt te onderscheiden is en vrijwel hetzelfde voelt als uw eigen haar. Onze pruiken geven u de ervaring en uitstraling van echt haar, zodat u zich er zo comfortabel mogelijk mee voelt. Daarnaast zijn deze pruiken direct leverbaar, zodat wij voor mensen met chemotherapie snel kunnen handelen.

Maatwerk

In een intakegesprek worden al uw persoonlijke wensen nauwkeurig besproken. Vervolgens worden al onze haarwerken volledig op maat gemaakt en op uw wensen afgestemd. Denk aan de haarlengtes, haarsoorten, dikte, krulsterkte en kleuren. Passend wordt er een mal gemaakt zodat het haarwerk perfect en comfortabel op uw hoofd aansluit. Naast pruiken bieden we ook haarstukjes en haardelen aan. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunnen we zelfs het kleinste haarstukje voor u realiseren. Of u nu last heeft van beginnend haarverlies, kale plekken of dunner wordend haar, wij kunnen uw pruik of haarstuk voor u realiseren. Dit maatwerk zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u wenst. Als alles naar wens is uitgekozen, wordt de pruik besteld. Het kan enige weken duren voordat de pruik binnen is. Daarna gaan wij uw pruik knippen in het gewenste model.

Nieuwe pruiken

Bij Haar door Saskia kunt u nu terecht voor de nieuwste pruiken. We hebben weer een nieuw assortiment beschikbaar met het allermooiste West-Europese haar van dit moment. Dit haar wordt ‘virgin haar’ genoemd, wat betekent dat het puur natuur is. Het haar is onbewerkt, niet gekleurd en niet gepermanent. Zo heeft u het allermooiste haar dat bij u past, zodat u zoveel mogelijk uzelf kunt zijn. Er is bovendien in iedere prijsklasse een pruik te vinden. Zo heeft u nog meer keuze om een gewenste prijs uit te zoeken.

Medisch én cosmetisch

Om er mooi uit te zien hoeft u geen medische reden te hebben. Als haarwerkstudio en kapsalon kunnen wij daarom ook uw haarwerken realiseren voor cosmetische redenen. Bent u niet tevreden met uw eigen haar? Dan zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een prachtige pruik,aanvulling of haarstukdie u een compleet andere uitstraling geeft. Hierbij staat het opvullen van haar centraal op plekken waar dat nodig is en niet het onnodig plaatsen van haar op plekken waar nog genoeg zit.

 Pruik bij Haar door Saskia

Bent u op zoek naar een pruik die bij u past en waar u zich prettig bij voelt? Maak dan een afspraak bij Haar door Saskia. Wij helpen u graag met onze nauwelijks van echt haar te onderscheiden haarwerken. Na een kennismakingsgesprek kunnen we het haarwerk voor u bestellen of uit voorraad meteen leveren en kunt u het bij ons komen passen. Zo helpen we u tot u tevreden bent. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.