Menu

Haaruitval

Heeft u last van haaruitval en wilt u voorkomen dat u uw volledige haardos kwijtraakt? In Helmond helpen we u bij Haar door Saskia graag met een analyse over de aard van de haaruitval en kunnen het in een vroeg stadium stoppen. Dankzij onze natuurlijke middelen kunnen we ervoor zorgen dat u een gezond en vol kapsel behoudt. Daarnaast kunt u bij ons in Helmond terecht voor andere behandelingen of oplossingen als de haaruitval zich al te ver heeft doorgezet.

Oorzaken haaruitval

Iedere dag verliest iedereen een aantal haren, maar bij sommigen ligt dit aantal te hoog. Dit kan diverse oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat u kampt met erfelijke haaruitval of dat het komt door stress en een ongezonde levensstijl. Om te bepalen wat de oorzaak is van de haaruitval, kunt u bij ons in Helmond terecht voor een haarwortelanalyse. Met dit onderzoek brengen we de gezondheid van de haren en hoofdhuid in beeld en kunnen we een beter beeld schetsen en een mogelijke behandeling opstellen. Het is hierbij belangrijk dat u hier op tijd mee bent, want als de haaruitval al te ver heeft doorgezet, is het moeilijker of soms zelfs onmogelijk om het nog te behandelen. In onze haarwerkstudio in Helmond kunt u terecht bij een gespecialiseerde dermaconsulente die alles weet van haar- en huidproblemen.

Haaruitvalbehandeling in Helmond

Afhankelijk van de oorzaak van uw haaruitval kunnen we dit bij Haar door Saskia te Helmond behandelen. We hebben natuurlijke verzorgingsproducten en haarmiddelen die het proces kunnen stoppen. Daarvoor moeten er nog wel voldoende haarcellen aanwezig zijn. U hebt daarnaast ook factoren in eigen hand. Stresshormonen versnellen haaruitval dus is het van belang regelmatig te ontspannen en gezond te eten. Voor een optimale verzorging kunnen we uw hoofdhuid ook behandelen om deze te zuiveren van schadelijke stoffen voor uw haarwortels. Bij Haar door Saskia gebruiken we alleen natuurlijke middelen om de gezondheid van uw haar en hoofdhuid te verbeteren. Zo gaan we vervuiling tegen en kunnen we haaruitval stoppen of verminderen.

Haaruitval verbergen bij een gespecialiseerde haarwerkstudio in Helmond

Zoals gezegd is het van belang om er op tijd bij te zijn bij haaruitval. Het is dus ook goed mogelijk dat dit proces niet meer tegen te gaan. Daarom heeft Haar door Saskia diverse mogelijkheden om haaruitval te verbergen. Naast kapper zijn wij in Helmond namelijk ook een gespecialiseerde haarwerkstudio. Zo kunnen wij haaruitval verbergen dankzij onze scalppigmentatie, waarbij de hoofdhuid minder zichtbaar wordt gemaakt. Het is ook mogelijk om door middel van haarverlenging dunner wordend haar of kale plekken op te vullen. Wij gebruiken hier onder meer extensions voor van Great Lengths, dat dankzij het natuurlijke haar als uw eigen haar aanvoelt. Heeft u last van haaruitval dankzij de chemo? Dan kunnen we u ook helpen door het aanmeten van een natuurlijk haarwerk.

Last van haaruitval?

Kampt u met haaruitval en wilt u hier iets aan laten doen? Dan bent u bij Haar door Saskia in Helmond aan het juiste adres. Wij kunnen dankzij onze speciale analyses een beeld schetsen van het probleem en waar mogelijk het proces stopzetten. Wilt u een oplossing voor de verloren haren? Dan kunnen we u ook op verschillende manieren helpen de kale plekken te verbergen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken om de situatie te bespreken.