Menu

Micro haar pigmentatie (MHP)

Heeft u last van dunner wordend haar of kale plekken? Bij Haar door Saskia kunnen we u hiermee helpen. Een micro haar pigmentatiebehandeling(MHP) kan ingezet worden voor plaatselijk haarverlies, alopecia en littekens van eerdere haartransplantaties. Met micro haar pigmentatie behoudt u een volle look en voelt u zich gegarandeerd weer zekerder en vrijer. De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen toepasbaas en kan zelfs bij volledige kaalheid resultaat geven. We vertellen u meer over de behandeling.

Hoe werkt micro haar pigmentatie?

Bij micro haar pigmentatie worden kleine haarstoppels gecreëerd door met een innovatieve tatoeage techniek pigmenten op de hoofdhuid te zetten. Zo wordt de hoofdhuid minder zichtbaar gemaakt en kunnen kale plekken verdwijnen. Dit zorgt dan ook voor een mooie vollere look. De pigmenten worden niet afgebroken in de huid, waardoor de MHP perfect blijft zitten. De pigmenten verkleuren niet en deze zijn aan uw eigen haarkleur aan te passen. Hierdoor zijn ze onopvallend en zorgen ze voor een vol, natuurlijk ogend resultaat. De pigmenten vervagen licht waardoor we adviseren één keer per jaar een licht onderhoud te doen. De pigmentatie is met een laserbehandeling volledig te verwijderen.

Gekwalificeerd in micro haar pigmentatie

Haar door Saskia is een gespecialiseerde haarwerkstudio en gekwalificeerd in micro haar pigmentatie. De pigmentiste is opgeleid door Alex Kurz, de ontwikkelaar van de MHP-techniek. Daarnaast is Haar door Saskia GGD gecertificeerd om een micro haar pigmentatiebehandeling toe te passen,en dankzij onze dermaconsulent weten wij alles op het gebied van huid en huidproblemen. Voor dunner wordend haar en kale plekken bent u bij ons dus in goede handen. Wij maken alleen gebruik van natuurlijke haarmiddelen die de gezondheid van de huid bevorderen. Zo kan een optimaal resultaat worden behaald.

Een volle bos haar gegarandeerd

Of u nu kalende plekken, dunner wordend haar of haaruitval door een chemo heeft, wij helpen u graag aan een volle bos haar. Wij bieden naast de micro haar pigmentatie diverse andere behandelingen aan die dun wordend haar en kale plekken kunnen verbergen. Denk hierbij aan een haarverlenging en hairextensions.

Interesse in micro haar pigmentatie?

Wilt u uw dunner wordend haar of kale plekken verbergen? Dan kunt u bij Haar door Saskia een micro haar pigmentatiebehandeling of wellicht een andere behandeling ondergaan. U bent van harte welkom in onze haarwerkstudio waar we in een intakegesprek de persoonlijke wensen en mogelijkheden bespreken. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.